OM JEANETTE

Jeg identificerer mig selv som en livsnyder. 

Jeg er uddannet kok og jeg har altid haft en stor forkærlighed for mad. Mad har derfor altid fyldt meget i mit liv og specielt meget i mine år i kokkebranchen. 

I mine år i kokkebranchen lærte jeg meget omkring smag, smagssammensætninger, teknikker og tilberedning. Det var nogle lærerige år på madlavningsfronten men den gode mad og kokkelivet harmonerede ikke altid med min interesse for træning og håndbold som havde været min helt store passion inden jeg startede i lære som kok.

Jeanette sidder på nogle sten.
Jeanette Reinhardt

I 2020 jeg tog derfor uddannelsen som fitnessinstruktør og personlig træner hos Trænerakademiet, så jeg i dag er godkendt hos EREPS, så jeg kan arbejde som personlig træner i hele EU.

Derudover er jeg uddannet kostvejleder med speciale i vægttab. 

Kombinationen af mine uddannelser gav mulighed for at kombinere kokkebranchen og træningsbranchen – derfor opstod konceptet Kok&Coach. Konceptet bygger på at gøre sundhed tilgængeligt for livsnyderen. 

jeanettes ryg, kok og coach
Personlig træner, Kok og Coach

I mange år har jeg selv levet et liv med “enten-eller” og det er først nu jeg har lært hvordan balancen kan laves mellem livsnyderi og sundhed – for det ene behøver absolut ikke udelukke det andet. 

Mit speciale er vægttab og sundere livsstil med mere bevægelse. 

Er du træt af at tingene skal være enten eller?

Som uddannet kok, kostvejleder og personlig træner, tror jeg på at balance er vejen frem til et godt liv.
Jeg tror ikke på kure – jeg tror på en livsstil baseret på god mad af gode almindelige råvarer.

Ingen fødevare er forbudte. Der findes ikke sunde eller usunde fødevarer – men der findes sunde eller usunde vaner.
 
Det er vigtigt for mig at du oplever at der er plads til alle slags fødevarer i din kost – også under et vægttab. Det handler om at du lære de rette mængder at kende i forhold til hvad din krop har brug for. 


På et forløb hos mig får du de redskaber der skal til for at kunne leve et liv i balance netop så tingene ikke skal være enten eller. 

Så slut med at løbe og spise kogt kylling fordi du føler du skal. Oplev træningsglæde, spis god mad og føl dig tilpas i din egen krop alt imens at du får øget energi og overskud i en hverdag hvor tingene ikke længere er enten eller. 

Jeg glæder mig til at se dig! 

Din besked blev sendt

Kunne ikke sende.