JEG TILBYDER

Gratis samtale

Book en gratis og helt uforpligtende samtale. Alle forløb sammensættes ud fra dine behov og ønsker. Prisen på hvert enkelt forløb beregnes først individuelt efter endt samtale.

Personlig træning

Personlig træning er til dig som ønsker et forløb med fokus på dig og dine mål. Et forløb som indeholder 1:1 træning sammen med mig som er tilrettelagt efter dine mål og behov. Hjælp og redskaber til kosten så den tilpasses din træning og gør det muligt at opnå dine mål. Ugentlig opfølgning på din fremgang og løbende sparring over egen platform. 

Makkertræning

Makkertræning er til jer som ønsker at opnå jeres personlige mål men er klar på at tage rejsen sammen. Forløbet indeholder træning sammen med mig som tilpasses jeres fælles mål, men som også tager udgangspunkt i hver jeres personlige udvikling. I vil få hjælp og rette redskaber til kosten således at den tilpasses jeres træning og gør det muligt at opnå jeres mål. Ugentlig opfølgning på jeres fremgang og løbende sparring over egen platform. 

Online forløb 

Online forløb er til dig som ønsker at komme i gang med enten et vægttab eller en sundere livsstil og opnå resultaterne hjemmefra. Forløbet indeholder træningsprogrammer med tilhørende video som viser og illustrerer øvelserne. Du vil få dit egent kostprogram som tager udgangspunkt i den mængde mad du skal have under forløbet for at opnå dine mål. Løbende sparring og 24/7 support via. egen platform og ugentlig indtjekning for at følge din fremgang. 

Firmatræning

Firmatræning er for jer som arbejdsplads som ønsker at skabe mere fokus på sundhed både på og uden for arbejdspladsen. Et forløb som kan sammensættes fuldstændig ud fra de ønsker og præferencer i har og kan sammensættes således at træning er tilpasset firmaet erhverv og på den måde undgå unødvendig ømhed i muskler og led som kommer af arbejdsstillinger. Træningen foregår på arbejdspladsen, enten ude eller inde og alt i udstyr medbringes. Der vil løbende være opfølgning på jeres fremskridt og dialog om hvordan man kan optimere sundheden på arbejdspladsen både i forhold til bevægelse og maden. 

Din besked blev sendt

Kunne ikke sende.