FAQ

Oftest stillede spørgsmål

Det kan være rigtig frustrerende ikke at tabe sig, når man føler man næsten ingenting spiser. Sandheden er oftest den at man indtager flere kalorier end man er klar over. Det kan skyldes man ikke er bevidst om fødevares kalorieindhold eller at man får spist/drukket kalorier som man glemmer at ”tælle med” i regnskabet. Jeg hjælper dig med at blive bevidst om disse faktorer så du oplever de resultater du søger.
Sagtens! Der er ingen fødevare som er forbudte, usunde eller feder mere end andre. Det handler om hvordan man sammensætter sin kost og prioriteringer omkring hvordan det samlede kalorieindtag skal fordeles.
Nej det er slet ikke nødvendigt! Det kan for nogle mennesker være rigtig rart at have en kostplan at støtte sig til men hvis det ikke er noget for dig, så er der en masse andre måder hvorpå du kan leve sundt og i balance uden en kostplan. Sundhed handler om vaner ikke viljestyrke.
Træning kan være rigtig mange ting og det er ikke kun træning i et træningscenter som er vejen frem. Faktisk vil jeg hellere bruge et ord som bevægelse frem for træning for det handler om at leve et liv hvor man får implementeret bevægelse i hverdagen. Når du starter et forløb hos mig, finder vi sammen ud af hvilken form for bevægelse du bedst kan lide så du ikke føler træning er en sur pligt, men noget du rent faktisk glæder dig til.
Hvis du har eller har haft en skade så skal du have været ved egen læge eller fysioterapeut inden du kan starte et forløb op hos mig.
Ja det må du i hvert fald. Det handler om livskvalitet, balance og prioritering. Sundhed handler i lige så stor grad om vores mentale sundhed som vores fysiske sundhed.
Først og fremmest så er sukker på ingen måde så farligt som det er blevet gjort til og det er ikke nødvendigt at leve et liv uden sukker for at leve sundt. Jeg kan hjælpe dig med de værktøjer der skal til for at komme sukkertrangen i forkøbet og på den måde reducere dit indtag af sukker.
Det handler om bevidsthed. Jo mere bevidste og nysgerrige vi er på den mad vi spiser jo mere ro, kan der skabes omkring dette.

Din besked blev sendt

Kunne ikke sende.